Ontspanningsmassage

Massage ontspant je  lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen erdoor verminderen. Daarbij  zorgt het voor een moment van rust en aandacht. Bij een Rebalancing massage is de aanraking respectvol, langzaam en intensief, en dat helpt je in je lichaam ontspannen. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Een massage van 1 uur kost € 50,-


Massageworkshop: Een zaterdag leren masseren met aandacht en plezier!  

Massage is een weldaad voor lichaam en geest en zo leuk om te leren! In deze snelle wereld vol stress is het een verademing even een dag time-out te nemen. Om te ervaren hoe fijn het is om aan te raken en aangeraakt te worden. Je leert in deze cursus ontspannen en op je gemak met aandacht aan te raken. Dat heeft een groot effect op de persoon die gemasseerd wordt. Omdat je zowel een massage geeft als ontvangt ervaar je ook zelf dat aanraken dieper gaat dan de huid, spieren en de botten.

Samen met Marion Harmsen wil ik mijn enthousiasme hierover delen in een cursus van één dag. Je leert dan de grondbeginselen van een bijzonder fijne massage vanuit Rebalancing. Deze dag besteden we aandacht aan rug en benen. Deze dag is geschikt voor mensen met en zonder massage ervaring.

Op dit moment staat er geen gepland, maar weet je zelf een aantal geïnteresseerden dan kunnen we dit ook op aanvraag doen. Ook is het mogelijk dat we naar je toe komen wanneer je beschikt over een ruimte waar een aantal massagetafels kunnen staan.

Kosten van de workshop: € 75,-
Locatie: Doesburg

Informatie: via email of telefoon zie: contact