Het roepen van de Ziel- Systemisch werk via het lichaam


Bij systemisch werk via het lichaam gaan we onderzoeken waar jij in het lichaam de invloeden van je familiesysteem met je meedraagt. Zo kun je inzicht krijgen waar je verstrikt bent en waardoor het je niet lukt om het leven volledig te laten stromen. We kijken naar de drie basiswetten:

·Insluiten: iedereen heeft het recht om erbij te horen
·
Ordening: iedereen neemt de juiste plek in, in ordening van het systeem.

.Geven en aannemen is in evenwicht

In ons familiesysteem zijn er bijna altijd gebeurtenissen en keuzes die bovenstaande wetten verstoren, dat heeft invloed op ons en de keuzes die wij maken. We nemen een taak, plek of last over niet de onze is om, uit liefde, deze verstoring op te lossen. Dat heeft effect op onze zielslaag, de ziel heeft zich dan op bepaalde plekken en soms zelfs helemaal uit het lichaam teruggetrokken.

Door op de zielslaag af te stemmen, via het contact met het lichaam, kunnen we ontdekken wat nodig is om steeds meer in je lichaam aanwezig te kunnen zijn. Dat kan b.v een actief aannemen van de juiste plek in je systeem zijn of het teruggeven van een taak of last die niet van jou is.

Wanneer je je lichaam weer helemaal kan bewonen (en bezielen) is het gemakkelijker om te voelen wie jij bent en wat goed is voor jou.


Praktijk voor Rebalancing Hara | info@rebalancing-hara.nl